Spring naar inhoud

Het team

Zoals bij de meeste Roparun teams hebben wij twee dealteams die elkaar per etappe aflossen:

  team 1 team 2
lopers Tarik Arnoud
Bianca Jolanda
Mark Edwige
Rob Ad
chauffeurs Koos Guillaume
André Annelies
fietsers Ruud Bert*
Marlou Jessamine

*) Bert en Margriet doen om-en-om een etappe als fietser en werken als fysiotherapeut in het basiskamp.

Ad v N120 Ad – loper team 2
Voor mij de derde keer dat ik erbij ben als loper. Ik vind het elk jaar weer een fantastische ervaring. Vooral de sfeer in de groep is bijzonder. Daar kan geen hagelbui tegenop. Het leven van mensen met kanker wat veraangenamen, dat is waar we het allemaal voor doen. Daar proberen wij zoveel mogelijk geld voor bij elkaar te krijgen. Kijk bij Sponsoring of Fans wat u bij kan dragen.
André120 André – chauffeur team 1
Dit jaar doe ik voor de 2e keer mee, opnieuw in de rol van chauffeur na een geweldige eerste ervaring. Iedereen ondersteunt elkaar en heeft aandacht voor elkaar om uiteindelijk anderen te ondersteunen. Inmiddels weet ik nog beter dat het geld dat opgehaald wordt, goed besteed wordt. Dat motiveert mij in ieder geval en hopelijk U ook om te doneren !
annelies120x160 Annelies – chauffeur team 2
Na basiskamp en twee keer fietsen mag ik dit jaar mee als chauffeur van een teambusje. De lopers en fietsers daar ondersteunen waar het kan en ondertussen zelf stukjes van 1 à 1,5 km rijden. Net als de hulp aan vrienden/familie met kanker. Je doet wat je kunt, al is het met kleine stukjes tegelijk. Help jij ook mee? Word onze fan en gebruik de oranje ‘Doneer-hier’ knop hier rechtsboven.
arieke120 Annemarieke – campagnes
Na 3 jaar teamcaptain te zijn geweest support ik het team door acties te organiseren want tijdgebrek is toch geen reden om de steun aan mensen die aan kanker lijden te stoppen? Ook zij hebben immers gebrek aan tijd… Er is nog zoveel te doen en daar is veel geld voor nodig. Blijven jullie ook steunen?
arnoud2013-120 Arnoud – loper team 2
Roparun 2012 was mijn eerste. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee. Wij kennen allemaal wel uit onze directe omgeving de effecten van kanker. Met zijn allen zetten we ons in voor het doel van de Roparun: het leven met de ziekte toch wat aangenamer te maken. Ik vind het geweldig dat ik zo mijn bijdrage kan leveren. En u? Wordt fan, donateur of sponsor en help ons anderen te helpen!
Bert Bert – fietser team 2/fysiotherapeut/masseur
Voor de 6e keer de uitdaging aangaan: ik heb die keuze. Heb je kanker, dan heb je niets te kiezen. Dus, ik ga ervoor!
bianca120 Bianca – loper team 1 
Dit wordt de 1e keer dat ik de Roparun ga lopen. Het lijkt me een fantastische maar ook zeer zware ervaring. Het doel van de Roparun staat erg dicht bij mijn dagelijkse leven en mede daarom vind ik dat we er alles aan moeten doen om het leven van kankerpatiënten en hun naasten een stuk dragelijker te maken.
edwige Edwige – loper team 2 
Ik vind het geweldig dat ik nu ook mijn steentje kan bijdragen om samen met het Team We Run 4 All zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een ontzettend mooi doel. Het is een verschrikkelijke ziekte waar steeds meer mensen onder lijden en daarom blijft geld zo hard nodig om de genezingskansen te vergroten. Ik help mee, helpt u ook mee? Alvast bedankt!
erwin120 Erwin – chauffeur basiskamp 
Mijn broer Ronald loopt al heel wat jaartjes mee bij de Roparun. Ik heb dit op de voet gevolgd en ga nu voor de tweede keer mijn steentje bijdragen om het team te versterken.
Guillaume Guillaume – chauffeur team 2
Fietser: Check! Loper: Check! Chauffeur: dat wordt mijn rol tijdens deze editie van de Roparun. Weer een hele nieuwe uitdaging, maar niet te vergelijken met de uitdaging waarvoor mensen met kanker komen te staan! Dus zolang het nodig blijft om deze periode uit iemands leven een heel klein beetje draaglijker te maken, draag ik hier maar al te graag mijn steentje aan bij. U ook?
Jessamine120 Jessamine – fietser team 2
Meedoen aan de Roparun voor de eerste keer vind ik gaaf en hartstikke spannend.
De zin is er in het goed doen voor een ander; in het in teamverband een doel behalen en daar met z’n allen van genieten; en natuurlijk het algemene meemaken van dit inspirerende evenement, iets wat je niet meer zult vergeten.
Johan Johan – penningmeester
jolanda120 Jolanda – loper team 2
Dit wordt mijn 5e Roparun. En het blijft elk jaar weer bijzonder: Met een geweldig team dag en nacht, weer of geen weer, rennend, fietsend en rijdend van Parijs naar Rotterdam te gaan. En dat allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen om de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. En dat geld is hard nodig! Helpt u mee?
koos120 Koos – chauffeur team 1
Verleden jaar voor het eerst – ook als chauffeur – meegedaan aan dit prachtige evenement. Na deze ervaring en wetend wat er met het geld gedaan wordt om kankerpatiënten een beter leven te geven ben ik nog gemotiveerder om ook dit jaar weer mijn steentje bij te dragen. U helpt toch ook?
margriet-coolsingel Margriet – fietser team 2/fysiotherapeut/masseur
Deze foto van onze finish op de Coolsingel in 2009 zegt voldoende: EMOTIES! De diagnose kanker, de onzekerheden, de strijd die wel of niet succesvol is; de super inspanning van het team om met elkaar Roparun te volbrengen, het fysieke afzien; het brengt emoties. Het is duidelijk waarom je weer meedoet.
Mark vd V120 Mark – loper team 1 
Ik volgde het team al een aantal jaar op de voet en werd elk jaar enthousiaster. Vorige jaar mocht ik voor het eerst meedoen! Enthousiasme is gebleven waardoor ik me meteen heb ingeschreven voor de volgende editie. Het doel waarvoor we lopen maakt het alleen maar meer bijzonder.
Marlou120 Marlou – fietser team 1
Via Koos en Saskia heb ik enthousiaste verhalen gehoord over dit team en de Roparun. Zij hebben me warm gemaakt om hier aan deel te nemen! Dit jaar voor het eerst en ik heb er veel zin in om mijn steentje bij te dragen. De gedachte dat ik met deze sportieve uitdaging ook nog mijn steentje bijdraag om het leven van kankerpatiënten te verbeteren maakt mij nog enthousiaster!
matthijs120_thumb2 Matthijs – loper
Na vorig jaar voor het eerst mee te zijn geweest als chauffeur, ga ik dit jaar de Roparun lopen. Een zware uitdaging, zowel geestelijk als fysiek, maar voor een zeer goed doel. En met de goede sfeer in ons team weet ik zeker dat het gaat lukken!
Update 23 mei: Matthijs werd vlak voor vertrek. Dat is na al die maanden van voorbereiding echt balen!
Rob Rob – update 23 mei: loper team 2 ipv basiskamp
Dit wordt mijn vijfde deelname aan de Roparun. Drie keer als loper meegedaan en vorig jaar overgestapt naar het basiskamp. De loop vergt wel wat van de lopers, fietsers en chauffeurs. Daarom is het belangrijk dat zij goed worden opgevangen in het basiskamp. Doelstelling voor 2015 is om het kamp nog beter en gezelliger te maken. En natuurlijk om weer heel veel geld in te zamelen.
Ronald vB-1 Ronald – basiskamp teamcaptain
Kent u dit nummer van DE DIJK?

“Elke morgen, elke middag elke avond iedere nacht.
Stel dat ik er wel maar jij er niet was.
Dan was morgen, morgen waarschijnlijk weer zo’n dag.
Ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet alleen.”
Niemand kan dit alleen vandaar dat ik weer mee ga.

Ruud den Boer160 Ruud – fietser team 1 
Sporten voor een goed doel is mij niet vreemd. In het verleden heb ik verschillende meerdaagse fietstochtjes gereden met het doel geld in te zamelen voor het goede doel. De combinatie van het goede doel én het wij-gevoel om dit met een leuke club mensen te doen, was erg leuk. Ik hoop dat we veel geld ophalen én dat het een paar fantastische dagen worden.
Sakia2-120 Saskia – kok basiskamp
Genoeg redenen om voor de tweede keer mee te doen! Met veel plezier zal ik de rol van kok weer op mij nemen en daarnaast heel veel geld bij elkaar sprokkelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker: leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Ik hoop op een prachtig bedrag, daar doen we het namelijk allemaal voor!
Tarik120 Tarik – loper team 1 
Als fervent marathonloper is de Roparun voor mij een heel mooie uitdaging. Niet op z’n minst door het doel waarvoor we hier lopen: het helpen van mensen met kanker, familieleden en dierbaren. Door met z’n allen ons beste beentje voor te zetten, kunnen we samen iets moois neerzetten. Eerder liep ik wedstrijden voor KiKa: een hartverwarmende ervaring. Dank vast voor jouw steun
xander Xander – masseur/ fysiotherapeut
Dit jaar ga ik het weer meemaken. Mijn derde Roparun! Vanuit mijn werk als fysiotherapeut ontmoet ik veel mensen die een onvoorstelbare zware strijd strijden, meer dan genoeg motivatie voor mij om aan dit mooie project mee te werken!
Willem Willem – webmaster
Na drie Roparuns als chauffeur nu even alleen op de achtergrond.
6 reacties leave one →
 1. Dave permalink
  24 mei 2015 16:26

  Hoi teams alvast succes met de klus die jullie vast wel weer klaren. maar even een stomme vraag: wie zijn team 1 en wie team 2: ik lees steeds info van de teams maar ik vraag mij af wie 1 en 2 is?
  Groet Dave

 2. Angelique permalink
  23 mei 2015 18:50

  Nog twee uurtjes en dan gaan jullie weer van start! Rob als loper i.p.v. basiskamper, maar jullie kennende lossen jullie dat met elkaar weer prima op. Heel veel succes en plezier met elkaar. Wij volgen jullie en zien jullie graag weer gezond en wel in Rotterdam maandag.

  Groetjes, Bas, Niels & Angelique

  @ En al ruim 20.000 euro ingezameld, super!

 3. Annemarieke permalink
  17 april 2015 15:58

  Lieve werun4allers, wat benijd ik jullie: weer zo’n geweldig avontuur met zijn allen. Geniet ! en kom veilig thuis…

  liefs,
  Annemarieke

 4. 31 maart 2015 21:46

  Nu ik dit lees kijk ik weer terug op 3 fantastische afleveringen, dat ik mee ben geweest met dit fantastische team. Heel veel succes in 2015.

 5. Saskia permalink
  2 juni 2014 20:38

  Lieve teamgenoten, nog 5 nachtjes slapen en dan gaan we er voor!!!
  Heb er zin in en vind het ook spannend.
  De weersvoorspellingen zijn vooralsnog goed dus dat is super!

  Tot zaterdag,
  Saskia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s