Spring naar inhoud

Activiteiten en agenda

Dit jaar ons eerste lustrum; 5 jaar WeRun4All

Ook in mei 2015 zal We Run 4 All weer deelnemen aan de ROPARUN en proberen een groot bedrag in te zamelen voor de zorg voor kankerpatiënten. De aftrap is al in 2014 gegeven met onze succesvolle tweedehandsmarkt bij de bibliotheek in Oegstgeest. U kunt ons verder nog in actie zien en helpen bij:

ma 6 april 2015 40e PaasHaaswijkloop op Tweede Paasdag. Bij deze prestatieloop over 5, 10 of 15 km verzorgen wij de tassengarderobe, koffie en allerlei lekkers, tegen een vergoeding die uiteraard volledig naar de doelen van de Roparun gaat.
5 mei 2015 5 mei kindervrijmarkt Oegstgeest Op 5 mei staan onze kinderen met kleding boeken en brocante aan de Terweeweg. Details volgen nog.
do 14 mei 2015 Sponsorloop Op donderdag 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) organiseren vv Oegstgeest, UDO en ckv Fiks weer een sponsorloop. De helft van de opbrengst gaat via WeRun4All naar de Roparun. Details volgen nog.
  Collectes en losse acties dit jaar willen we een aantal zaterdagen collecteren bij het winkelend publiek in Oegstgeest. Komt u een WR4A collectant tegen, draag dan ook uw steentje bij.
za 23 –
ma 25 mei 2015
In het Pinksterweekeinde gaat het weer gebeuren: de Roparun! Via deze website, Facebook en Twitter zullen onze vorderingen te volgen zijn.

Voor onze activiteiten in de aanloop naar de Roparun 2014: klik hier.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s